Dostlukbizde.NET Duyurular
Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol ) İletilerim · Konularım ·
Dostlukbizde.NET Duyurular
Sponsor Reklamlar
![]() ![]() |
Jan 26 2010, 10:43 PM
|
|
|
Grup: Stajyer Üye
Üye No: 217
|
bu bölümü okudum,hem kişisel hem de foruma ait gorusler belırtılmıs,ben de söylemek ıstedıgım bıseyı soylemek ıstedım
neden her baslangıcın bır sonu var...neden anlamıyorum.dogan ınsan ölur,alınan eldiven eskir atılır,lisedeyken unıversıteye baslarsın...her seyın bır sonu var... her zaman sonların baslangıc olduguna ınanır dururdum,ama bır son verdım ve hala bırseylere baslayamadım.baslamak gelmıyor ıcımden... bır tohumdum,toprga ekıldım,her gün sarkılarla uyandırıldım güne,her öğünde ne bir eksik ne bir fazla suyum aksatılmadan verildi,bazı geceler yağmur yağdı gök gürledi kulaklarımı kapayacak olduğumda duymak istediğim bir ses oldu ve o sese sığındım tüm benliğimle...koca bir çınar olmayı hedeflerken birgün olmadık yerde yalnız kalıverdim...tohumdum sımdı fıdan oldum,hala suya,hala ılgıye o guzel sese ıhtıyacım var;ama yalnızım... hayattan bezdim,bir türlü toparlanmıyorum... |
|
|
|
Jan 27 2010, 11:32 AM
|
|
|
Grup: Forum Yardımcıları
Nereden: Doğadan
Üye No: 46
|
Bazen bende senin gibi yalnızlık hislerine kapılırım kübra herşeyin üstüme üstüme geldigini hissederim nefes alamadığımı düşünürüm hırçınlaşırım yada kabuğuma çekilir yaralarımı iyileştirmeye çalışırım kendimi toparlamamda en büyük destegim yaşadığım güzel günlerdir bunların içinden tek tek güzel anları güzel bir sözü güzel bir eli yada bakışı yada içilen bir bardak çayı paylaşılan bir anı ilaç olarak kullanırım kendime zor bir süreç ama iyi geliyor seni üzen şeyleri bir kenara bırak beklesin onlar yaşantındaki güzel anları düşün hayat acısıyla neşesiyle yaşanmayada paylaşmayada deger
Bu güller benden sana gelsin kübra
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 27 2010, 02:20 PM
|
|
|
|
cok tesekkur ederım,guller de cok guzelmıs
haklısın,mısal sımdı ders calısmam lazım oturmak gelmıyor ıcımden,nete gırıyorum gırmek gelmıyor,tv bakıyorum bakmak gelmıyor,komık bı haldeyım... ask acısı cekmıyorum,bır dönem cektım,hanı sevmek degılde sevılmek ıstıyorum... erkek ve kadın bır satın arkasındakı carklara benzer bence...carklarsırt srıta verıp dönerler,bırı dönunce öburude döner ve saat calısır,zaman akar...ama bir çark tek başına hiç bır sey yapamaz... teklıf gelıyor,ama kabul etmıyorum,korkuyorum dıyelım...bır daha uzulmekten korkuyorum,ama artık bu sekıl de de hayata devam etmek ıstemıyorum... |
|
|
|
Jan 27 2010, 09:54 PM
|
|
|
Grup: ADMİN
Nereden: sivas
Üye No: 2
|
bu bölümü okudum,hem kişisel hem de foruma ait gorusler belırtılmıs,ben de söylemek ıstedıgım bıseyı soylemek ıstedım neden her baslangıcın bır sonu var...neden anlamıyorum.dogan ınsan ölur,alınan eldiven eskir atılır,lisedeyken unıversıteye baslarsın...her seyın bır sonu var... her zaman sonların baslangıc olduguna ınanır dururdum,ama bır son verdım ve hala bırseylere baslayamadım.baslamak gelmıyor ıcımden... bır tohumdum,toprga ekıldım,her gün sarkılarla uyandırıldım güne,her öğünde ne bir eksik ne bir fazla suyum aksatılmadan verildi,bazı geceler yağmur yağdı gök gürledi kulaklarımı kapayacak olduğumda duymak istediğim bir ses oldu ve o sese sığındım tüm benliğimle...koca bir çınar olmayı hedeflerken birgün olmadık yerde yalnız kalıverdim...tohumdum sımdı fıdan oldum,hala suya,hala ılgıye o guzel sese ıhtıyacım var;ama yalnızım... hayattan bezdim,bir türlü toparlanmıyorum... bu dünyada herşey geçici de ondan -------------------- ![]() |
|
|
|
Jan 27 2010, 10:32 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2010, 12:42 AM
|
|
|
Nereden: *OkYaNuS*
Üye No: 5
|
ben buna katılmıyorum işte. mesela Ben hayatım okumakla geçti. Okadar Okul okudum mezun oldum. Tam okuldan kurtuldum derken Bu seferde Milli Eğitimde memur oldum. Abi benim eğitim hayatım bitmeyecekmi ? Ölellimmi ilaa yahuu.
-------------------- Ben Kasları Güçlü Bir Martıyım. Saatte Olağan Üstü Hız Yaparak Uçarım Ölüme. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 28 2010, 12:44 AM
|
|
|
|
ben buna katılmıyorum işte. mesela Benim hayatım okumakla geçti. Okadar Okul okudum mezun oldum.Tam kurtuldum derken Bu seferde Milli Eğitimde memur oldum. Abi benim eğitim hayatım bitmeyecekmi ? Ölellimmi ilaa yahuu. bıtmez bıtmez...okumanın sonu yoktur,bır meslek sahıbıysen ve okuyarak bu meslege sahıp olduysan sureklı gelısmen gerekır...sen yıne ıyısın benım daha onum de lıse var,unıversıte var,doktora var,ohoooo |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:12 AM
|
|
|
Grup: Forum Süper Üye
Nereden: izmir
Üye No: 117
|
kübracımdaha 17 yaşındayım diyorsun bu ne karamsarlık önünde daha aşacağın okadar çok engel zorluklar varki şimdiden noluyor silkelen şöyle kendine gel 17 yaşın coşkusu azmi nerde yapma nolur hayata gülümse en güzel günlerini yaşıyorsun kıymetini bil
-------------------- ![]() DiP Not..Day DiyorKi SeN SiteMiziN GeCe KeLeBeĞisiN..... |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:16 AM
|
|
|
|
kübracımdaha 17 yaşındayım diyorsun bu ne karamsarlık önünde daha aşacağın okadar çok engel zorluklar varki şimdiden noluyor silkelen şöyle kendine gel 17 yaşın coşkusu azmi nerde yapma nolur hayata gülümse en güzel günlerini yaşıyorsun kıymetini bil bılmıyorum kı ne oldu bana...cok espırılı gulen yuzluyumdur...ama ne bılıyım ıcımde bır sıkıntı var |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:20 AM
|
|
|
|
Nedemiş Üstadımız ? '' Güzel Gğnler Greceğiz Çocuklar''
-------------------- Ben Kasları Güçlü Bir Martıyım. Saatte Olağan Üstü Hız Yaparak Uçarım Ölüme. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:23 AM
|
|
|
|
Nedemiş Üstadımız ? '' Güzel Gğnler Greceğiz Çocuklar'' benım meslek sahıbı olmam ıcın once lıseyı bıtırmem lazım,sonra 5 sene muhendıslık okuyp 3 sene doktora yapıp 3 senede usa da egıtım almam lazım:D yandım |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:28 AM
|
|
|
|
bılmıyorum kı ne oldu bana...cok espırılı gulen yuzluyumdur...ama ne bılıyım ıcımde bır sıkıntı var silkelen bakayım aç bir müzik neşeli olsun kendine gel daha çok günler var göreceğin önüde meslek sahibi olacan day'ın dediği gibi ondanda sıkılacan anne olacaksın daha hayattaki en güzel mutluluk güzel günler gelecek arada hüzünlerde olsa haydiiiiiiiiii kendine gel -------------------- ![]() DiP Not..Day DiyorKi SeN SiteMiziN GeCe KeLeBeĞisiN..... |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:32 AM
|
|
|
|
silkelen bakayım aç bir müzik neşeli olsun kendine gel daha çok günler var göreceğin önüde meslek sahibi olacan day'ın dediği gibi ondanda sıkılacan anne olacaksın daha hayattaki en güzel mutluluk güzel günler gelecek arada hüzünlerde olsa haydiiiiiiiiii kendine gel haklısın...daha anne olcam,buyucem,meslek sahıbı olcam,evlencem,torun sahıbı de olcam Allah'ın ıznıyle! dogru soyluyosun...toparlanıcam |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:37 AM
|
|
|
|
haklısın...daha anne olcam,buyucem,meslek sahıbı olcam,evlencem,torun sahıbı de olcam Allah'ın ıznıyle! dogru soyluyosun...toparlanıcam heh şöyle işte haydi konulara dalalım -------------------- ![]() DiP Not..Day DiyorKi SeN SiteMiziN GeCe KeLeBeĞisiN..... |
|
|
|
Jan 28 2010, 01:47 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2010, 01:48 AM
|
|
|
|
Sahil Güvenlik bugün grevde kızlar. Fazla dalmayın
|
|
|
Jan 28 2010, 01:52 AM
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2010, 01:59 AM
|
|
|
|
Sahil Güvenlik bugün grevde kızlar. Fazla dalmayın iyi dalarım ben sahil güvenliği napayım -------------------- ![]() DiP Not..Day DiyorKi SeN SiteMiziN GeCe KeLeBeĞisiN..... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 9th September 2010 - 09:22 AM |
Haber